Schoonmaakbedrijf

La Belle Vie

Disclaimer

De internetsite van Schoonmaakbedrijf La Belle Vie

Schoonmaakbedrijf La Belle Vie stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in aanbiedingen, diensten, technische specificaties, omschrijvingen, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Schoonmaakbedrijf La Belle Vie.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, geproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Schoonmaakbedrijf La Belle Vie.

Virussen en veiligheid

De website van Schoonmaakbedrijf La Belle Vie wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of software / programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Deze website kan tevens links bevatten naar externe websites. Schoonmaakbedrijf La Belle Vie is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

Uw vragen, suggesties en commentaar

Schoonmaakbedrijf La Belle Vie wil geen vertrouwelijke informatie via deze website ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc. die wij van u ontvangen wordt door Schoonmaakbedrijf La Belle Vie gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Schoonmaakbedrijf La Belle Vie behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.

Door Schoonmaakbedrijf La Belle Vie verzonden e-mail

Door Schoonmaakbedrijf La Belle Vie verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Schoonmaakbedrijf La Belle Vie staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.